Tjänster

Vad söker Ni?

Varje spelning är unik!

Tillsammans skapar vi n skräddarsydd lösning efter kundens önskan och behov! 
Vi har egen ljud- och ljusutrustning med en kapacitet att spela upp för max 200 personer och då sköter vi själva tekniken. Vid större event som kräver mer av den tekniska delen (exempelvis festival, företagskick-off, after ski mm) samarbetar vi tillsammans med ljudfirma inklusive ljudtekniker som tillkommer med större ljud- och ljusutrustning.
 

Vår repertoar är bred men vi tar även önskelåtar utanför repertoaren. Arvodet ges på förfrågan och varierar beroende på, lokal storlek, antal gäster, hur lång speltid, och vilket typ av arrangemang som önskas.

Kontakta oss mer än gärna och berätta hur du önskar ha din underhållning så ordnar vi en offert och sätter ett pris därefter!

Tjänster

Skräddarsydda spelningar

Företagspelning & Privatfest

 Allt är möjligt och vi ger gärna förslag på tidigare upplägg:

  • Förminglet  Levande musik vid gästernas ankomst (30 – 45 min)
  • Middagsittning Levande musik under middagen (3 x 30 min eller 2 x 45 min)
  • Popquiz Med korad vinnare, utdelning av årets medarbetare, årets säljare eller liknande (ca 45-60 min)
  • Pop-ups Allsång, nubbevisor, födelsedagssång, livekaraoke (någon vill sjunga en låt med uppbackning av oss eller göra ett spex). Trådlös mikrofon finns att tillgå.
  • Party Två längre set med uptempo-musik för att dra igång dansgolvet! Oftast startar detta direkt efter middagssittningen (2 x 50 min, med 10-15 min paus)

Vi har alltid med oss spellistor för musik i bakgrunden eller då vi har paus mellan våra set för att höja stämningen. 

Vid större tillställning (över 300 personer) hyr vi in extern ljudfirma.

Livemusik & Quiz

Vi erbjuder ofta livemusik med inbakat musikquiz i en app via din mobiltelefon. Detta går utmärkt att göra på privatfesten, under en middag eller på ett stort företagsevent med 500+ gäster. Vi kan skapa ett personligt quiz för er och exempelvis ställa frågor om företaget, personalen, er bransch etc för att göra det mer intimt och roligt för era gästerna!

Dop & begravning

Vi framför låtarna som ligger Er närmast hjärtat för dem Ni älskar.

  • Tillsammans så hjälper vi Er att spela de låtarna som Ni önskar. Vi kan guida Er att välja den perfekta låten för Er dag. 

Bröllop

Tillsammans med blivande brudparet planerar vi och anpassar dagen helt enligt era önskemål! Målet för oss är att ni efter planeringen ska kunna slappna av och låta oss sköta resten så att ni kan njuta fullt ut av er stora dag!

Exempel på tidigare upplägg:

  • Vigseln Era önskelåtar (ca 2-3 st) med sång & Gitarr (framförs i kyrkan eller annan vigsel plats)
  • Brudskålen Levande musik vid brudparets ankomst till brudskålen (1 x 45 min eller 2 x 45 min)   
  • Middagen Framförande av samma låtar som vid vigseln. Kanske någon gäst som önskar framföra något med ackompanjemang (sång eller spex) alternativt att vi spelar levande musik i bakgrunden. (ca 2 x 30 min)
  • Brudvalsen – Festen Vi kan framföra eran brudvals med levande eller inspelad musik. Därefter börjar festen och vi drar igång dansgolvet (ca 2 x 45 min med kort paus)!Därefter kan vi spela partymusik via Spotify resten av kvällen tills småtimmarna (utan paus) alternativt baka in en DJ i priset.

Gruppboende & PRO tillställningar

Vi samarbetar med flera gruppboenden, vårdenheter och PRO föreningar eftersom vi tycker det är så viktigt att kunna erbjuda underhållning för våra äldre medmänniskor! Här kan vi erbjuda traditionell musikunderhållning, musikquiz och musikbingo med låtar från tidigare generationers musiksmak.

Behöver du DJ & Rökmaskin?

Ibland behövs ett riktigt ”Party Sound” och mycket bas för att sätta kryddan för ett lyckat event! Ett klassiskt upplägg för oss är att vi spelar 2 set livemusik och sedan kan vi erbjuda DJ underhållning! Perfekt för eventet om man vill köra ända in i kaklet på småtimmarna och trappa upp festen till max.
Här kan vi erbjuda tillägg med olika sorters discolampor, lasrar, moving heads, miljöljus och rökmaskin för att skapa den rätta stämmningen för just ditt event!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.