recensioner

Kundrecensioner

Våra nöjda kunder!

5/5

Vi har haft förmånen att samarbeta med Istria och Emil vid flera tillfällen för både interna personalaktiviteter och större kundevent. Med hög professionalism och musikalitet har de alltid imponerat på oss.

Alltid lyhörda och väldigt enkla att samarbete med. Det är tydligt att de verkligen brinner för att leverera musikalisk underhållning och göra varje evenemang minnesvärt. Vi kan varmt rekommendera IEDUO.

– Jonas Andersson, Koordinator Coop Sverige

”Istria & Emil är riktiga proffs att ha och göra med! Under hela processen hade vi bra och lätt kommunikation och de hade direkt en förståelse för kunden. Under framträdandena var det all in från början till slut och dem gav 200%! Kommer definitivt boka igen!” 

Sandra Molnár – Byråchef Momento Event

 

”Vi har bokat Istria & Emil vid flera tillfällen för livemusik och musikquiz på en av våra restauranger, Smedens Mathall! De levererar varje gång, och vi är så tacksamma för den positiva inverkan de har haft på våra kvällar på Smedens Mathall! Vi ser verkligen fram emot att fortsätta vårt samarbete med dem. Jag måste även nämna att de är så flexibla, energiska och snabba i sin kommunikation! Guldvärt!”

– Rebecca Wallman, Sälj- och Marknadsföringskoordinator

Vi blev otroligt lyckliga över att kunna boka denna eftertraktade trubadurduo.
Förutom att hålla en enormt hög musikalisk nivå och ett proffsigt bemötande, är de dessutom duktiga att känna in rummet och därefter leverera en stämning som passar precis just dig som kund. En god portion humor är ett härligt plus från denna energirika duo. Tusen tack!!

– Madeleine Hettman, Office Coordinator

 
”Jag har jobbat med event i över tio år detta gör att jag vet vikten av en bra underleverantör i allt från matleverans till underhållning.
De flertalet gånger jag bokat Istria o Emil har jag alltid varit nöjd.
Om det så är ett känslosamt och vackert bröllop, skön bakgrundsmusik till ett boksläpp eller ett stort företagsevent med drag på dansgolvet – dessa levererar alltid. Emil som ett underbarn på instrument och Istrias alltid träffsäkra kontakt med gästerna går inte att slå.
Jag sätter sällan mitt namn bakom en rekommendation men Istria och Emil ger jag mina varmaste rekommendationer till alla er som önskar ett lyckat event.”
Anneli Ivarsson – Eventansvarig på Kosta Boda Art Hotel
 

”Har anlitat Istria & Emil flertalet gånger för både kundevent och större publika evenemang. Oerhört professionella, duktiga och väldigt serviceinriktade. Kan varmt rekommendera dem båda!”
– Erik Hall, Försäljningschef Solvalla.

Vi på XXL har haft IEDUO som underhållning på Varuhuschefsmöte och Galakväll. Vi fick extremt bra service och flexibilitet före under och efter evenemanget. Istria är inte bara väldigt bra på att sjunga, hon har även bra koll på vad vi som kund behöver och anpassar repertoaren efter publik, stämning och andra behov. Vi vill gärna rekommendera dig som vill ha rolig och kvalitativ underhållning att använda IEDUO.

Magnus Feldt – HR chef XXL – Sverige

”Ieduo gjorde dundersuccé på vårt medlemsmöte i PRO Barkarby-Skälby. Vi fick vara med om något nytt: musikbingo. Det framfördes med bravur och var mycket roligt och spännande och aktiverade oss, som fick vara med. Vi förstår att mycket arbete låg bakom, men publiken var överförtjust. IEduo var glada, positiva och lyhörda och mycket lätta att samarbeta med för oss arrangörer. Och de lät fantastiskt mycket och bra! Jag rekommenderar dem på det varmaste!”
Kerstin Lindström, Eventplanerare, PRO Barkarby-Skälby

”Istria & Emil Trubadur har många gånger underhållit Sundbybergarna vid såväl stora som små evenemang i stadskärnan. De är alltid lika populära bland ut besökarna som älskar deras förmåga att improvisera och anpassa sig till önskemål. Dessutom är de alltid enormt proffsiga och oavsett väder (Sundbyberg är ett utomhuscentrum) så kör de alltid ”ända in i kaklet” och sprider glädje och energi. Jag rekommenderar dem å det varmaste till vilken tillställning som helst.”
– Lena Wahlgren, Eventkonsult, Sundbyberg 

”Jag har anlitat Istria och Emil vid flera tillfällen, både för stora (tex gig på julfest för PostNord TEAM City) evenemang och mindre (tex Privat gig vid vår 50-års fest). Alla olika ”Gigs” har varit så härliga, dom ger dig vad du beställer och är super proffsiga och flexibla för att hitta ett ”WIN/WIN” upplägg. Jag rekommenderar dom varmt och kommer själv att anlita dom igen när det blir dags för fest, stort eller litet evenemang
– Anna-Karin Olsson, Produktion Chef PostNord, Stockholm 

”Vi vill framföra ett innerligt tack till Istria och Emil för att de gjorde vår utomhusvigsel i December så magisk. Ni bidrog till att vigseln blev allt vi någonsin kunnat drömma om. Många av våra gäster har i efterhand frågat hur vi lyckats hitta så bra musiker och vi kände oss verkligen glada över att ha anlitat er. Utöver det otroligt fina framförandet av låtarna under vigseln så var samarbetet med både Istria och Emil smidigt och professionellt. De svarade alltid snabbt, var lyhörda och var engagerade i att se till att vår vigsel skulle bli så bra som möjligt. De tog våra idéer och hjälpte oss att förfina dem genom att också komma med egna förslag, något som vi uppskattade mycket.

Tusen tack!

– Christin & Per

”WOW säger jag bara, Jag fick detta härliga gäng som en överraskning på min födelsedagsfest och det har nog aldrig blivit så lyckat någonsin. Det var fullt ös från första ton och allsång och dans hela kvällen. Enormt kompetenta med musik för alla åldrar och umgänge. Öppna för önskemål och jag fick dessutom joina dom på scenen och sjunga en favoritlåt! Jag rekommenderar verkligen dessa fantastiska människor och kommer helt klart boka de igen på nästa fest!”
– Louise Gustavsson – Privatfest 

”Tack Emil & Istria för att ni fick dansgolvet att koka på min 40-års fest. Verkligen proffsigt genomförande som fick gästerna att imponeras. Speciellt uppskattar jag er flexibilitet och att ni löste allt utan att jag behövde lyfta ett enda finger.”

– Emily Sjöholm – Privatfest

Ett varmaste tack till Istria och Emil för allt ni gjorde för att göra vårt bröllop till allt det vi önskade, och lite till. Oroligt professionella och fantastiskt trevliga. Istria och Emil spelade på vigseln, under mingel och sedan stod de helt enkelt för festen. Det fanns ingen av våra gäster som inte kommenterade hur duktiga de var… Vi är så evigt tacksamma för allt Istria och Emil bidrog med. Vi kommer utan tvekan anlita dem igen till nästa fest!

– Joachim & Johanna”Istria & Emil har spelat många gånger hos oss på Arken Garden/Hotell Arkipelag, och är alltid mycket omtyckta av våra gäster. Jag kan verkligen rekommendera dem till andra arrangörer.

De har en bred repertoar som funkar för alla åldrar, och musikaliskt så snackar vi toppklass. Istria är en mycket bra sångerska med stark utstrålning, och Emil är en grym gitarrist med ett fantastiskt sound som han anpassar perfekt beroende på låt och musikstil. Istria spelar även lite percussion vilket lyfter musiken till en annan nivå.

Istria & Emil är alltid glada och trevliga, både med gäster och övrig personal och är väldigt lätta att samarbeta med. Det är aldrig nåt strul, de är alltid på plats i god tid till spelningen och framför allt alltid nyktra, nåt som är väldigt viktigt för mig som arrangör.”
– Tony Mattsson, artistansvarig Hotell Arkipelag, Mariehamn Åland

”Toppenmusik av Emil och Istria på vårt skånska gille. Nöjda dansanta gäster tyckte musiken var jättebra och ville aldrig sluta dansa. Vi hoppas verkligen få lyssna och dansa fler gånger till dessa musikaliska, härliga och glada artister.  Emil och Istria är toppennoga med ljudkvalitén och att musikutbudet skall passa gästerna. Vi är så glada att de ville komma ända till Skåne för att förgylla vår fest. Vi vill varmt rekommendera dem.”
– Agneta och Göran Frisk

Vi anlitade Istria & Emil för vår personalfest för ca 160 gäster, de var oerhört tillmötesgående och arrangerade mingelmusik till fördrink, spelade mycket professionell live-karaoke, där de både tog in önskemål som förberedes i förväg samt kompade spontan sång från personalgruppen. Till detta uppträde de med perfekt anpassad musik som skapade en utmärkt feststämning från början till slut. En helkväll där Istria & Emil var de klart starkast lysande stjärnorna! Vår personal pratar fortfarande om denna fest och önskar en repris.”

– Pontus Westberg, Biträdande rektor Årstaskolan

Vi fick nys om Emil och Istria via en rekommendation på Facebook då vi efterlyste ett band som kunde spela på vårt bröllop. Redan från första kontakt kändes det helt rätt och man märker att dom brinner för det dom gör och att engagemanget är stort.  Vår dag förgylldes med underbar musik som passade alla åldrar och det var aldrig tomt på dansgolvet. Det var verkligen en stor bidragande faktor till att festen blev en lyckad kväll som vi alltid kommer minnas och värt varenda krona.  Vi rekommenderar Emil och Istria till alla. Oavsett om det skulle vara en mindre eller större tillställning kommer dom se till att det blir en kväll att minnas.” 

– Gabriel & Sophie Eriksson

”Istria and Emil have been playing to our AW’s and they are nothing less but dedicated to ”get the party started”. They are professional yet energy rockets and their repertoire includes all the songs you had forgotten that you want to listen again! You won’t regret trusting them for your events!”

– Vasi Katsi

”Vi hade inte kunnat drömma om en bättre stämning än den som Istria och Emil levererade i kyrkan på vårt bröllop. Vi önskade oss en unik låt baserat på vårt 9-åriga förhållande där Istria och Emil lyckades förverkliga det genom en text som började med hur vi träffades och tog oss till dit vi var idag. De gjorde det men en underbar soul-stämning som fick gästerna att både skratta till, men som också gjorde gästerna känslosamma och berörda. Vi fick otroligt mycket beröm för Istria och Emils framträdande i kyrkan och vi kan starkt rekommendera dem. De är både professionella och härliga att ha att göra med.”

– Andreia & Emil Swahn

Istria och Emil förgyllde en av våra chefskonferenser. Med Istria och Emil får man en härlig och bred repertoar samt mycket karisma och glädje och såklart en proffsig musikupplevelse. Jag skulle gärna anlita dem igen både i jobbsammanhang och privat.  

Emma Riblom – Kommunikationschef PostNord

Fem stjärnor av fem. Efter att ha bokat in Istria & Emil för underhållning till ett utav våra event så blev det direkt vårt första handsval för alla kommande event. Vi har nu vid flertal tillfällen bokat in Istria & Emil för underhållning på våra event då vi är extremt nöjda, inte bara med underhållningen utan även koordinering och planering innan vilket är av enorm vikt för oss att slippa fundera på i all övrig koordinering. Dom är noga med detaljer och att anpassa sig utifrån Tema, atmosfär och publik och flexibla på plats när/om det behövs. Vi rekommenderar starkt Istria & Emil för både mindre och större event då ni får högklassig underhållning med det där lilla extra.

Isabelle Söderberg – Intel Site and Marketing event coordinator

We asked Istria & Emil to perform at our wedding. It was a mix of mingle music, dinner music and then, of course, dance & party music. We really enjoyed working with Istria & Emil. Who knew that two people could make you feel like a full on 10pc band was playing all night??? They are so powerful and really know how to create a party atmosphere as well as do the perfect music for a dinner setting. It was all very professional, and the most important thing the music was GREAT! Both me and my newlywed wife loved it, as did all of the guests who sent us so many compliments about them. Their music was varied and something for everyone. We danced all night to them and they made us feel like the day would never end. Before the day we planned the different times they were going to play and it all went seamlessly. They were very flexible when the weather was uncertain and ended up setting up two different sets so they could play for us whether there was rain or not. We highly recommend Istria and Emil for any event or celebration. They were fantastic and we are just hoping we have another occasion which they can perform at again! Josephine & Petter 

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.