Om oss

Vår historia​

Emil är ursprungligen från ön Enklinge i den åländska skärgården men är uppvuxen i Mariehamn på Åland. Han började spela trummor i tidig ålder men gick över till gitarr kring tonåren. Vid 18 års ålder startade Emil sin musikfirma och har sedan dess frilansat som musiker. 2012 blev Emil antagen till musikerprogrammet vid Kulturama och flyttade därför till Stockholm.  

Istria är född och uppvuxen i Sundbyberg. Hon började sjunga i 6:an tack vare en fantastisk musiklärare som tvingade henne sjunga Hotell California- The Eagles (för hela klassen på kryckor). Helt plötslig gick hon på musikgymnasium istället för handbollsgymnasium. Hon har frilansat sedan 2008 och gigat runt om i hela landet. 

Våra vägar möttes tack vare musikutbildningen vid Kulturama i Stockholm 2014. Istria behövde snabbt få tag i en gitarrist som kunde hoppa in till ett gig pga. av sjukdom och slängde ut en förfrågan till gemensamma vänner. Då var Emil Grönvall ledig och redo för gig! 

Vi kan båda säga att vi direkt kände att denna duo var något utöver det vanliga och har under 10 års period utvecklat vårt eget sätt att spela på samt hittat det sound vi vill ha. Vi gillar att göra om låtar på olika sätt och att försöka göra det mer spännande än bara gitarr och sång. Vi får ofta höra att vi låter som fler än två personer och det är lite vårt mål, att kunna få upp ett helt dansgolv med bara två personer! Detta tack vare stompbox, loop-pedal, stäm-pedal och att vi båda spelar rytmiska instrument gör att ljudbilden blir större. 

Livemusik är så levande och det älskar vi!” 

Vårt team

Istria Sanchez Autio

Sångerska, Percussionist, Entertainer och Värdinna

Istria är en hårt arbetande och startade sitt företag i 3:an på gymnasiet och har gigat frekvent sedan dess. Hon har gjort allt från att vara showartist på Mallorca, trubadurgigat runt landet, demosångerska, sjungit med otaliga coverband, körat bakom artisten Laleh på Skavlan, sjungit nationalsången på Friends Arena 3 gånger, spelat in reklamfilm för Postnord och tidigare varet rösten för MIO möblers TV reklam. Hon skriver även egen musik och kompar sig själv på gitarr på vigsel och dop.

Utbildad på Kulturamas gymnasium och 2 år på dess Yrkessång linje. Sedan har hon fortsatt livets hårda gigskola!

Styrka: Entertainer, charmig, arbetar hårt, kommer i tid, social förmåga, pratar flera språk, spindeln i nätet, rytmkänsla, administrativ & planerare.

Emil Grönvall

Gitarrist, Tekniker inom ljud & ljus, Ackompanjatör och Musikarrangör

Emil har många års erfarenhet av livespelningar och började göra riktiga musikerjobb i tidig ålder. Han har spelat i flera band och grupper vilket resulterat i att han behärskar flera musikgenrer och stilar på sitt instrument. Här finns också ett stort intresse för liveteknik inom ljud och ljus och han sätter stor prägel och vikt i att det ska låta bra och se snyggt ut på scenen, jakten på det perfekta ljudet tar aldrig slut! Emil har studerat vid Ålands Musikinstitut, Musiklinjen vid Ålands Folkhögskola, yrkesmusikerlinjen vid Kulturama samt Lilla Akademin i Stockholm.

Styrka: Gitarrnörd, teknisk fingertoppskänsla, har full koll på vårt ljud och ljus, kan spela trummor på gitarren, skriver om låtar och arrangerar dem till något unikt, prestigelös och glömmer aldrig någonting.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.